top of page

Milou Hemminghaus

Multimediale strategische communicatiespecialist met oog voor creatie en talent. Ze begon in 1988 als hoofd van de reclameafdeling van Dactylo Uitzendburo. Daarna was ze accountmanager bij Signum (FHV-groep), onder meer voor Albert Heijn en NS. Na enkele jaren als lid van het managementteam van ontwerpbureau voor bewegend beeld Beeldwerk werd ze freelance accountdirector en rtv-producer. Die stap leidde naar Vandejong Creative Agency, waar ze vooral voor culturele klanten als Foam en het Filmmuseum werkte. 

Bob van den Berg

Creatief, scherp en multimediaal. Werkte al voor de televisie toen hij nog op de kunstacademie zat. Samen met drie andere ontwerpers richtte hij in 1989 Beeldwerk op, dat voor televisie logo’s, leaders, animaties, programmaformats en later ook bedrijfsvideo’s maakte. Daarna versterkte hij als creative director het managementteam van Signum (FHV-groep). Hij kon er naar hartenlust aan de slag met creatieve communicatieconcepten en was verantwoordelijk voor interne en corporate communicatie.

In 2004 begon hij met Bob van den Berg producties weer voor zichzelf, als ontwerper, videomaker en communicatiestrateeg.

Bergen verzetten

Verhalen vertellen en het gesprek op gang brengen. Wij weten mensen te motiveren en te inspireren, binnen en buiten organisaties. Creatieve communicatieoplossingen bedenken en realiseren, dat doen we al jaren met hart en ziel. Wij richten ons op interne en corporate communicatie: ingewikkelde zaken simpel uitleggen, dingen die niet zichtbaar zijn op een creatieve manier verbeelden. 


Belangrijk is het concept en de strategie. Dat kan leiden tot alle denkbare media: video, animaties, infographics, interactieve toepassingen, print, events en serious games. 

 

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, kennisinstellingen en de overheid, die bezig zijn met transities en duurzaamheid. Het uitgangspunt is altijd de samenwerking met onze klanten. Eerst kijken we goed wat er bij de klant al is en waar wij kunnen aanvullen en aansluiten. We stellen een team samen met professionals uit ons netwerk. Samen kunnen we bergen verzetten.

bottom of page